FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én itt csak az elvről írtam és őt hoztam fel mit példa.
De ha már erről írunk, három dolgot azért figyelembe kell venni.
1. Haruna amikor berúgott és "felengedett", Rito hazavitte ott volt hajlandóság benne a Lalaval való együttes házasságra, néha láthatjuk Harunát kiengedni látszik hogy elég szabad gondolkodású kissé perverzül pajzán lány.
2. Rito amikor a "háremre gondol" már Run-t is beleveszi Lala és Haruna mellé, van egy ilyen jelenet, az elején is még csak Harunát szerette Lala iránt nem érzet semmit sem.
3. Mindezt szépen fokozatosan érték el, és még csak most kezdték el ez a szálat felépiteni. Lala és Momo sem a legelejétől hozták fel ezt, jelemét nézve pedig ő pont olyan aki befolyásolni tudja Rito-t ebbe az irányba. És most már Mea is segíti ebben.
Végül nem lenne szükséges minden lányt bevinni a hárembe, elég 4-7 is.
A lényeg jelenleg ezt a történetet építik fel szépen lassan. Ahogy Lala, Momo és Mea-ból kihozták ezt úgy ha akarják Harunából is kihozzák, de jelenleg ő a visszatartó "erő" ebben. Azt hogy mit hoznak még ki meglátjuk, a vége meg úgyis a nyitott lehetőség lesz hogy bármelyik lányt választhatja.