FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Tehát, az ígért rövid összefoglaló. Most nincsenek osztályzatok, csak jelzések, hogy az előzetesekhez és az első részhez képest milyen lett a sorozat a 3. részre.

: Kill la Kill (őrület! :) )
: Golden Time (teljesen korrekt romkom), Yowamushi Pedal (másféle bicajos dologra számítottam, kellemes csalódás), IS 2 (IS :) ), Outbreak Company (az első rész után *nem* harem és *nem* ecchi, hanem egészen más, érdekesebb), Dia no Ace (a főhős extrém hangulatváltozásai kissé taszítóak, de maga a sztori jó)
: Non Non Biyori (aranyos), Machine-Doll (az első rész után rosszabbra számítottam, bár Yaya akcióit néha nem tudom hová tenni), Gingitsune (jópofa, de semmi különös), Walkure Romanze (nagyon buta ecchi, ennek ellenére a sztori és a miliő eladja), Kyoukai no Kanata (elsőre jobbnak tűnt, de simán nézhető), Ars Nova (az első rész után átlagosra számítottam, de egészen korrekt hajós-tengeralattjárós techno-thriller lett belőle), NouKome (elég nagy őrültség ez is, de halványan felsejlik mögötte valami komolyság is)
: Log Horizon (semmivel sem másabb, mint akármelyik tucatfantasy), Nagi no Asukara (értelmetlen angst és illogikus fizika), Yuushibu (nézhető, de a Maou-sama árnyékából nem tud kilépni), Tokyo Ravens (erősen billeg az alsóbb kategóriák felé...)

: Coppelion (rendkívül hangulatos képi világ, rendkívül oda nem illő sztori)
(kasza): Miss Monochrome (potenciálisan okés első rész, brutálsz*r folytatások)
Ami korábban kaszálva lett: Strike the Blood, Little Busters Refrain, BlazBlue.
Ami még hátra van: Kyousougiga (a korábbi OVA-k érdekesek és furák voltak egyszerre), Koroshiya-san (ötperces sorozat, de talán nézhető lesz).
Aztán januárig más semmi, csak filmek és OVA-k. :)
Kill Me, Baby OVA (AniDB): Ugyanolyan rossz, béna "humorú" volt, mint a sorozat, ráadásul még a háttereken is erősen spóroltak. 3/10