kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Épp ezért igyekeztem minél szélesebb körben ajánlásokat adni.

Egyrészt ha egyszer olyanokat kér mint a Mayo Chiki, akkor fura lett volna csak úgy odabökni hogy Toradora meg Haruhi, amikor nyilvánvalóan ritkán szokás ezeket egy lapon emlegetni. Másrészt viszont az is fura lett volna ha a nevemet adom olyan sorozatokhoz mint az MM! vagy a Haganai mint lehető legjobb ajánlások, csak azért mert ezeket helyezném a Mayo Chiki-vel egy szintre.

Szerintem a lehető legjobb lehetőség az volt hogy röviden fövázolom a helyzetet.

Egyébként a te ajánlásaiddal többynire egyet értek, kivéve 1-2 mondjuk a Nazo no Kanojo X, ami pont hogy azoknak való akik a sima oppai/pantsu/zettai ryouiki szentháromságot már unva valami különcséget keresnek, vagy a Kimi no Todoke, amit szerintem legtöbben a shoujo műfajhoz való hozzászokás nélkül nyálas/lányos darabnak mondanának.