FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Toradora egészen kiváló - az utolsó két részig, sajnos. De ugyanez volt a bajom a Lovely Complex-szel is, ami szintén ajánlható. Egy kezdő anime nézőnek viszont a Clannad (vagy az Air, vagy bármelyik más hasonló) egyszerűen túl tömény, túl nehéz, megfekszi a gyomrát. A Mayo-t látta az elsők között és tetszett neki, ami nem meglepő, de ettől még nem biztos, hogy oda kellene mondani, hogy "ez amúgy sz*r, szemét, nézzél jobbat, mások is ezt tanácsolják". Majd eldönti magától. Tudom/tudjuk, hogy panel és sablon az egész, de ennek ellenére én (is) megkajálom ezeket a stílusjegyeket szinte minden alkalommal, mert nekem bejön (jó, egy részét ma már én is kiszórom pár rész után). Pedig nem is ilyen stílusút láttam először (visszanézve úgy tűnik, a Berserk anime volt az első full sorozat :) ), és sok mást is nézek.
Jó, jó, én vagyok az igénytelen, ezt párszor már beszéltük. :)
Mindenesetre amiket még ajánlok, mint nézhető (a témában, kicsit kitekintve jobbra-balra is): Acchi Kocchi, Asu no Yoichi, Binbougami Ga, Bokura Ga Ita, Chuunibyou demo Koi ga Shitai (aka. Chuu2Koi), Date a Live (most fut), Denpa Onna to Seishun Otoko, GJ-bu, Great Teacher Onizuka (aka. GTO), Haiyore! Nyaruko-san (2. évad most fut), Hataraku Maou-sama (most fut), Henati Ouji to Warawanai Neko (most fut), Hoshizora e Kakaru Hashi, Inu x Boku, Infinite Stratos (aka. IS), Itazura na Kiss, Kage Kara Mamoru, Kaichou wa Maid-sama, Kami Nomi zo Shiru Sekai, Kimi no Todoke, Koi to Senkyo to Chocholate (aka. KoiChoko), Kono Naka ni Hitori Imouto ga Iru, Kore wa Zombie Desuka, Kotoura-san, Kurenai, Ladies versus Butlers, Mashiro-iro Symphony, Midori no Hibi, Nazo no Kanojo X, Nyan Koi, Oda Nobuna no Yabou, Onegai Teacher, Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo ne, Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai (aka. OreImo), Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru (aka. OreShura), Otome wa Boku ni Koishiteru, Papa no Iukoto o Kikinasai (aka. PapaKiki), Sakurasou no Pet na Kanojo, Samurai Champloo, Sankarea, School Rumble, Seitokai no Ichizon, Seitokai Yakuindomo, Sora no Otoshimono, To Love-Ru, Tonari no Kaibutsu-kun, Working, Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru (most fut), Zero no Tsukaima.