FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Csak annyira tiszességesnek mint a Mayo Chiki, (vagyis nem nagyon). Igazán igényesnek a Toradoráékat neveztem, az utolsó hármat csak arra az esetre írtam ha valamilyen oknál fogva tényleg egészen konkrétan ez a fajta kivitelezés jött be neki.
Az MM egyszerűen egyik olyan amit végig bírtam nézni, szemben sok hasonlóval ami minden évadban elindul. (egyébként a MAL pontszáma kb. annyi mint az M-nek.)
Egyébként érdekes kérdés hogy miért fikázzák őket, de azért mégis vannak a kivitelezésük részleteiben olyanok amik csak egy újonc találna elsőre szórakoztatónak, mindenki másnak a könyökén jön ki. És ugyan ezek egy kicsit is szellemesebben megírt sulis sorozatban már nem olyan zavaróak.
Nekem az első animéim között volt az Onegai Twins, az akkor még nagyon lenyűgözött hogy milyen tabutémákat döntöget meg milyen szép animációjú (a groteszk nyugati rajzfilmekhez képest), de utólag visszatekintve már elég gáz.