kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #58641
    Befejeztem Fairy Tailt. Ez az utolsó 10 rész nem volt rossz. A megszokott dolgok a megszokott módon történtek. De nem baj...
    Ha az egész sorozatot nézem a rengeteg hibája ellenére azért jól szórakoztam. Úgy 70 rész után kezdett nagyon repetatív lenni. A történetek, a dialógok, de a harcokban sem volt nagy újdonság. Csak hosszabbak lettek az arcok. Ha sok részt néztem egymásután. Márpedig én úgy néztem, akkor a béna angol akcentus idegölő volt. A sok szébátúszu meg feáírí télük az agyamra mentek, annyira rossz volt :D Viszont a szereplők szimpatikusak tudnak lenni annak ellenére, hogy nincs semmi újdonság bennük. Ez csak a jó arcokra igaz, a rosszak többsége idegesítő szar...Natsut bírom pedig ugye standard battle manga főhős. Lucyt is kedvelem. Valahogy sikerült megkedvelnem őket a sok hiányosság ellenére is :D
    Az utolsó nagy harc jó volt (már ami az utolsó rész beli részét illeti, mivel előzőleg egy büdös nagy nulla volt). Natsu szokásos módon nyert, de legalább jól nézett ki :D
    Eredetileg 7 pontot akartam adni rá, de ezzel a befejezéssel elvágták magukat. Nem elég, hogy a történetet nem fejezték be, de az utolsó jelenet is egy kalap szar. Annyira éreztem, hogy ilyen lesz, és amikor megtörtént egy nagy bazd meg hagyta el a számat meg jól bemutattam neki...rohadt geci egy befejezés :D
    Szóval 10/6

És folytatom a mangával...