FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hellsing X: Na, nem vártam meg a F8-féle utolsó részt (pontosabban nem bírtam ki, hogy kijöjjön végre :) ), megnéztem a sage-től származót, az ő fordításaikkal nem szokott gond lenni. Huhh, epic, truly epic, super truly epic. Seras is... hát, nehezen találni szavakat arra, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Masszív 1 órás lezárás, minden szál elvarrva, befejezve, mindenki megkapta, ami jár, és még a végére is maradt egy kis meglepi (bár sejthető volt). Az utóbbi 5-6 év egyik legjobb, kerek, egész sorozata. (És már várnék egy mémet, amelyen mondjuk a Twilight-es vámpírok, aztán Blade és persze Alucard/Seras szerepelnek a szokásos "azt hitted, hogy..."-stílusban. :D)a padlón keresztül kitépi a raktárból a 88mm-es löveget, vállra kapja és jól átlövi a szuper páncélüveget, meg az őrnagyot és a fal túloldalán a harangot...
(A hibás és az utána lévő törölhető.)