kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ayumi
    Pfüüüüh...de rég jártam erre. ^_^"

Elkezdtem nézni a Paranoia Agent c. animét, 13 részes, és most tartok a 8. résznél.Elég zavaros minden.Itt van róla egy rövid leírás, amit az egyik oldalamra fogok kitenni, nem biztos hogy teljesen pontos ( bár szerintem az ;)) :

"A híres és sikeres karakter dizájnert, Sagi Tsukiko-t egy éjjel támadás éri.
    Könnyebb sérüléssekkel megúszta, ám a támadóról nem tudni sokat - mindössze annyit tud róla elmondani, hogy
    egy általános iskolás fiú volt, aki piros baseball sapkát, aranyszínű görkorcsolyát viselt, fegyvere
    egy eléggé megviseltnek tűnő baseball-ütő.
    Két nyomozó próbál utánajárni a dolognak, de feladatuk igencsak nehéz.
    A következő napokban újabb támadások történnek, ugyanattól a támadótól.
    A hangulat egyre feszültebb, minden egyes részben újabb szereplő sorsát és életét mutatja be az anime, kiket szintén megtámad a már csak "Shounen Bat" néven ismert fiú.
    Az áldozatokban annyi a közös, hogy mindegyinél van valamilyen lelki sérülés és szinte mindegyik között volt valamilyen kapcsolat.
    A grafika nagyon szép, a háttérzene is jól el lett találva, mely szintén fokozza a feszültséget.A karakterek
    igen reálisak, reális helyzetekkel, bár néha egy-egy részben előfordulnak képzeletbeli
    helyek, karakterek, események."