FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EVA 3...OMG mi volt ez!!!! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De legalább mostmár Shinji joval tökösebb, mint eddig. Cserébe legalább 2x annyira megszopatják szegényt, komolyan elkezdtem szegényt sajnálni, pedig a sima sorozatnál ez nem történt meg.
Ugyebár 14év eltelt, és akkor most Misato küzd a NERV ellen. Shinji-re kb. mindenki szarik. Majd a Nerv kiszabaditja és elviszik magukhoz. Ahol beadják szerencsétlennek, h ha megszerez 2 lándzsát akkor helyrehozhatja amit elcseszett, mert ugyebár miatta indult be a 3. impact. Jah és még a képébe vágják, h Ayanami csak az anyja klonja és az igazi anyja az a Unit 01(vagy melyik) rendszere lett, mert feloldotott a lötyiben. Amugy érdekes, mert a sorozatban ezt igy konkrétan nem mondják ki, de legalább mostmár ezt is fixen tudjuk. Erre szerencsétlennek sikerül egy ujabb impact-ot elinditani. Nah és itt már rohattul elvesztettem a fonalat, innentöl kb. csak kérdéseim vannak :D
Mitöl/miért indult be a 4. impact, most akkor mi van ezekkel a Seelen csávokkal? Meg miazhogy Kowaru volt az 1. angyal és most ö lett a 13. utolso is?
És most akkor azért lett vége a 4. impact-nak, mert Kowaru feje lerepült?
Meg most igazábol kinek mi a célja? Vagy most mi történt konkrétan a földdel? Mi a tervük a szereplöknek? Oké, h Shinji apja a azt akarja, h örökre együtt legyen a feleségével és ezért akarja az emberiség továbbfejlödését, de mi a célve a Wille-nek azon kivül, h ezt meg akadályozza? Egyáltalán még meg lehet menteni a földet valahogy?
Szoval van egy pár kérdésem :D
Az meg nagyon nem tetszett, h végül Rei-t mégsem mentette meg Shinji, helyette kaptunk megint egy érzelem mentes Rei klont...hát hogy lesz az én várva várt ReixShinji szálambol valami? :)
Nem akarom, h ennek is a vége AsukaxShinji legyen.
Hát nagyon várom azt a BD kiadást, bár aligha fogok többet érteni, max a látvány lesz szebb :D