FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jormungand S2 vége: Igazábol végig tetszett a sorozat mind a 2 évad, de itt a végén valahogy csalodtam picit, annyira fel volt vezetve ez az egész de nekem valahogy nem jött át ez az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ujvilág filing, mert Jonah-ba is csalodtam, azt hittem végleg otthagyja Koko-t és a saját utját járjva tovább, mert nem ért egyet vele...aztán most visszajött és minden oké...
Szoval a végét gyengének éreztem. De összességében egy olyan 7.5/10-et adnék rá, nem volt annyira kiemelkedö, h 8-ast adja, de annyira felejthetö se, h 7-es.
Viszont a "her name is Koko she is loco" mondokát egy darabig nem verem ki a fejemböl :D
szerk: Még egy kis emésztés után után mégiscsak 7/10-et adok neki(csak a vége miatt), rá kell jönnöm, h a vége teljesen hidegen hagyott, semmilyen volt.