FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Képzelj el rá mindenféle negatív jelzőt. Így tönkrevágni egy ilyen jó mangát... Tiszta ideg vagyok, ekkorát szerintem még sosem csalódtam. Az utolsó kb. 10 fejezetben szemmel láthatóan már magasról sz@rt a mangára és az olvasók fejére a mangaka. Így nem csoda, hogy szinte minden szempontból katasztrofális lett a vége... Innentől viszont spoiler-be folytatom, RelakS-ra való tekintettel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább a háremből lett volna valami... Ilyen nagy háremmel én még nem találkoztam máshol, így azt vártam volna, hogy minimum legalább 1 lánnyal összejön a főszereplő... Az utolsó fejezetekben el is lett hintve, hogy van egy favoritja, aztán meg jött egy time skip. Azt hittem, majd az utolsó fejezetben kiderül ki az, de csalódnom kellett. Nem jött össze senkivel!!!!
Ez ütötte az utolsó szeget a koporsómba.