kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Lassúsággal nincs baj önmagában, így a szezonátíveő hosszúságban sem, de itt untam, amit elém adtak.

És ha már szóba lett hozva, akkor a scifi aspektus. Hc scifit is imádom, tehát, ha minden jól ki van találva és ne adj isten még létező elméleti fizikai, asztrofizikai teóriákon is alapszik. De ez nem elvárás. :)

Itt az ilyesmi szerintem nagyon felszínes, a sisakos erre jó példa, hogy próbáltak valóság közelinek tűnő részletet belevinni. Ellenben nem sikerült, mivel a fickó a szemébe lógó hajjal mondja azt.
    Vagy utána az űrséta, amikor a lány ellebegett a hajó felszínétől vártam, hogy az űrruha vigye vissza, vagy valaki megfogja és rászólnak. Persze egyik se történt, simán úszkált az űrben. Persze meg lehet magyarázni, hogy az űrruhával mozgott, de ha más történés nem foglal le, az ilyenek is zavarnak. :)

Ahogy említettem mindezzel nem lenne baj, ha érdekfeszítőbb lenne, amit látok, de én nagyon ilyen scifi slice of lifenak éreztem ezt a 2-3-as részt. Az, hogy a scifi nem igazán sci benne azért annyira nem zavar, mint amennyinek ez itt lejöhet, csak jól kidolgozottnak sem tartom. :) És emellett hangsúlyozom, nem rossz az anime, csak egy hangyányit mást vártam.

A hiba meg nem volt direkt, egyébként se vagyok jó helyesírásból, de ezt most az alváshiányra foghatom (nem, a Mouretsu Pirates-en se aludtam be végül ^^).