kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Nemtom nekem simán benne van a top-ban az anime, hiába ugyanaz megy 3 rész oda annyira hangulatos számomra...

Jelenleg valahogy igy tudnám sorrendbe rakni:
    Fate/Zero(magasan a többi felett)
    C3(ez olyan P4-el egy szinten, de lehet lecsuszik, ha nem tudja tartani a 2.-3. rész szinvonalát)
    Persona 4(ez egylöre nagyon megfogott, a grafika, a zene, klisés persze, de valahogy mégis tetszik)
    Hunter x Hunter(nem rossz, jopofa történet egészen szerethetö anime, és már azt is megszoktam, h egy kisgyerek a föszereplö, de akkor is Leorio a kedvenc karakter :D)
    Guilty Crown(az feljebb kerülne, ha nem lenne egy gyenge Code Geass utánzat...igazábol a föszereplö miatt számomra totál a lista aljára valo, eszméletlen irritál és logikátlan, pedig önmagában nem lenne rossz ilyen Macross F-Code Geass összemosással)
    Un-Go (ez kerülhet feljebb, de 2rész alapján ahol még a bünösök meg is usszák, szoval olyan érzésem van, mintha semmi értelme nem lenne a nyomozásnak)
    Kyōkai Senjō no Horizon (Legnagyobb fanservice anime az idei szezonban és még csak nem is jo...látok benne vmi kis esélyt, h jo legyen, de igy 3rész alapján gyorsan elfogom felejteni...egyelöre heti 20percnek jo lesz...)

Ezeket még nem láttam:
    Last Exile: Fam, the Silver Wing (erröl fogalmam sincs de érdekel)
    Mirai Nikki (ez nagyon érdekel és olvasottak alapján jo is)
    Boku wa Tomodachi ga Sukunai (ez meg sztem top3 fog kerülni nálam, pedig nem szeretem a slice of life-ot, de sok jot olvasok rola)