FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ki szolta le az elso FMA-t ?
Jo volt szerintem is az elso FMA, raadasul mint irtam nem attol lesz jo egy anime mert koveti az animet, hanem magatol.
De nem akartam megnezni a masikat, mert nem szeretem az ismetlodeseket, mar pedig a ket sorozatban rengeteg azonos megkozelites van, hiszen egy tortenetbol taplalkozik.
Felaldozni valamit, egy nemes celert, mikozben tobbet veszithetunk.
Vegig ezen a szalon mozog a ket tortenet, ami ertheto, ezert nem akartam megnezni a felujitott valtozatot.
De amikor meghallottam a soundtrackjait az ujnak ledobbentem rendesen, olyan minoseget kepvisel az elso reszben volt belole boven, mint pl a main theme, a laws of alchemy vagy eppen a nagyon jo helyre beszurt Lapis Philosophorum.
Amikor megneztem a Brotherhood elso reszet szinte ledobbentem ezek miatt, annyira minosegi munka volt es nagyon jol megtalaltak, hogy hol kell az epozidba illeszteniuk.
Innyenc vagyok es az igenyeimet, szinte 100%-osan kielegitettek, azt kell mondjam.
Az elso resz mindenkepen a mestermu kategoriaba sorolando.