FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gándámü F91 megnézve....az elején szinte leesett az állam...pörögtek az események és én meg csak szájtátva néztem....aztán ahogy szép lassan kibontakozott a történet kicsit csitultak a dolgok, de teljesen jó volt....a végén Seabook meg tesója kicsit lelkiztek, hogy milyen szar a háború meg az ő hibája meg blabla, az nem igazán illett bele a dologba, de elfért...aztán a végén ha nem is egy 00 szerű hatalmas ramazurit csaptak, de tisztességes harcolás vút...
volt egy rész, ahol a zene nagyon hasonlított a birodalmi indulóra, azon jót derültem...:D
a remasterelés pedig nagyon jóra sikeredett...bár néhol furcsa volt a kép, de nem volt vészes.....meg volt 1-2 nagyon csúnya karakter...:D
Összegezve egy kellemes kis film volt...kicsit sajnálom, hogy nem lett folytatása mert a végén még utaltak is rá, de úgy látszik nem voltak vevőkrá az emberek....
mellesleg kíváncsi vagyok lesz-e majd új gundam sorozat....:D