FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
befejeztem a Ga Rei mangát. kicsit érződik a gyors lezárás, de így is jó volt, nagyon tetszett bár kicsit szomorú vagyok, hogy vége. az egész univerzum bejött, kezdve a Ga Rei Zero-val (ott jó volt, hogy az első részben már egyből a közepébe vágtak, így a lazább részeket is nagyobb kiváncsísággal néztem). az első arc nagyon jó volt szépen kerekedett és jó volt a lezárása. a második kicsit bonyolultabb volt de nekem így is tetszett. 
összességében nálam 10/10 vagy inkább 9.9/10... 1-2 kép még elfért volna a végére a lezáráshoz, vegülis az egész manga befejeződött. nem tökéletes a manga, de engem annyira megfogott, hogy nem tudok nem szubiektíven osztályozni, az meg külön dícséret, hogy így le tudott kötni erre a hétvégére.
kicsit durva volt azért lenyomni ma 28 fejezetet... az egyik FFFUUU-s képregényt jobbról balra kezdtem el olvasni :D