kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #37141
    mikor már aszittem nem jön...eljött a samurai girls rész is, ahogy kell..:D és az előző rész balfalságai után egy jó részt raktak össze....szerencsére az előzetesből levont következtetés téves volt...az ecchi baromkodás helyett a témára koncentráltak és a végére egy rövid harc is belefért...csak néztem, hogy máris vége a részenek...:D viszont Jubei hangja nem kicsit durva...a 2 személyiséghez 2 teljesen különböző hangot összehozni....még mindig kételkedem, hogy a badass Jubeinek is ő adja a hangját, annyira más....semmi cukiság meg lágy hang...odabaszós keményen...:D
    féltávnál a véleményem...azt adja amit vártam....nagyon jó....az 5. részt leszámítva hozta a formát...ha köv 6 részben is csak 1 rossz lesz, akkor csak jó lehet...:D
    plusz az előzetesből ítélve a következő rész elég story koncentrált lesz...:D