kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Ja bocsánat, az előző kommentedből nem vettem észre a "-chan"-t, az zavart össze.

Az ∞8, ahogy asszem már mondtam, én nem tudok egyszerűen úgy tekinteni hogy "filler", vagy hogy a rajongók átverése. Még ha tényleg egy részt gyártottak volna, egy áráért, amit aztán nyolcnak adnak el, akkor felmerült volna bennem ilyen gyanú, de az hogy teljesen újraanimálták és újraszinkronizálták őket, az már sejteti hogy itt a stúdió inkább direkt átment a nonszensz kategóriába, az egész azon a szinten van mint amikor Jon Cage zeneszerző lemezen kiadott 4 perc 33 másodpercnyi csendet, vagy amikor Andy Warhol nyolc órán át filmezte az Empire State Buildinget fix szögből.

Persze töténetként egyértelmű hogy nem állja meg a helyét, de jelenségként van olyan lenyűgözö hogy nem tudok rá igazán haragudni.