FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez a NGE Rebuild 2.22 harc a BombAngyal ellen még mindig nagyon komoly :D Már vagy 25ször megnéztem :D Meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Asuka a fertőzött Evaban ül... Na az se semmi. Mivel tudtam mi lesz, mikor meghallottam azt a fura hangot... hát, nem volt kellemes :D
Nagyon el van találva minden egyes pillanata az animének :)
Egyrészt élvezetesebb és pörgősebb mint a sorozat, másrészt ez NGEnél nem tudom hogy előny-e... még ha esetleg ezek több fant is szereznek a sorozatnak, azért remélem hogy az eredeti marad meg mindenkinek, mint Evangelion... Mert ez a Rebuild igazából egy fanservice így 2 rész alapján :D Csiszolása, sűrítése, szépítése (grafikailag) a sorozatnak.
Makit meg töröljék a létezésből... CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért kellett bele, mert Beast mode, meg hogy legyen pilótacsere... meg elejére egy fillerharc... kész. Talán a kevés szereplése miatt, de egy abszolút kidolgozatlan, fanservice meganekkonak tűnik... és ne legyen ilyesfajta "casual" fanservice az evámban -.-