FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"namármost az adott jelenetben tudtommal egy zombin végeznek házilag lobotómiát... valahogy nem tud ezen megszakadni a szívem, nem tudok elszörnyedni rajta... nem találom durvának :)"
Hagyjuk inkább szerintem, mert teljesen máshogy értelmezzük a durva fogalmát... Nekem se szakadt meg ezen a szívem, el se szörnyedtem, de azért ez nálam már durva kategória HOTD-berkekben az első 3 rész alapján. Így mangában lehet nem az, de animálva már biztosan. Azért ez már nálam nem egyenlő egy fejszétcsapással...(Bár azokat se mutatták, szóval mindegy.
)
"A durva kategória? Hát nem vizuális... és főleg nem rajzban."
Jól van, én se sz*rom össze magam a rajzolt durvának szánt dolgokon, de attól még igenis vannak durva dolgok. Bleach megaspoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mint pl. Hiyori kettészelése nálam már azért durva kategória
"BDn látni lehet majd a goret... nem lesz durva, de mint mondtam felbasz, hogy van ott valami, és mégsem látom... főleg, hogy nem is értem meg a cenzúra okát fentebbi fejtegetésem nyomán."
Nem tudom mi a helyzet Japánban, de nem lehet hogy tényleg muszáj cenzúrázni az ilyeket?
Mondjuk engem nem nagyon izgat, mert a mangában megtudom nézni teljes egészében a részek után, hogy mi maradt ki.