FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A durva kategória? Hát nem vizuális... és főleg nem rajzban. Mármint a rajzolt gore, de még a rendes gore sem érint meg valahogy... A szenvedés már sokkal inkább. Higurashiban sem az volt a durva, hogy jajj most szegénynek kitépték a körmét, hanem ahogy sikongatott... illetve a legdurvább része
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor könyörgött hogy legyen elég, meg mikor csak félig sikerült kitépni, és újra rácsaptak
ez speciel durva volt. vagy ami nem anime, nem japán, de rajzolt, és mangás stílusban, Bleedmannek a Grimm Tales From Down Belowból az a része (spoiler, mert hátha valaki esetleg elolvassa. Egyébként nagyon ajánlom, már többször is ajánlottam... ne tévesszenek meg a cartoonos karakterek :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a nagy Pumpkinator elkapja Minniet és széttépi... nem tudom miért, de az valahogy nagyon jól meg lett csinálva.
grafikailag nem is volt annyira gore, mégis durvának éreztem
Szóval a durvaság nálam nem az hogy hány centi bél lóg ki, hány gallon vér folyt el, milyen belső szervek hullottak ki, mennyi bőr szakadt le, etc, etc... hanem a szenvedés...
namármost az adott jelenetben tudtommal egy zombin végeznek házilag lobotómiát... valahogy nem tud ezen megszakadni a szívem, nem tudok elszörnyedni rajta... nem találom durvának :)
BDn látni lehet majd a goret... nem lesz durva, de mint mondtam felbasz, hogy van ott valami, és mégsem látom... főleg, hogy nem is értem meg a cenzúra okát fentebbi fejtegetésem nyomán.
Ha nem sikerült eljutnia hozzád a mondandómnak... akkor újrapróbálom holnap :) késő van már... csak ha megnéztem már a kommentet reagálnom kell, mert elfelejtek.