kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Ha már itt tartunk, akkor összegzem a véleményemet a lezáruló tavaszi évadból mindenről amit végignéztem. (felsorlás az értékelésem szerinti sorrendben legjobbtól a leggyengébb felé):

B Gata H Kei:
    -Egyértelműen a legviccesebb anime amit valaha láttam, pont. A főhősnő a témától elkanyarodó piszkos fantáziálások királynője, a barátnője hatalmas tsukkomi.

Angel Beats!:
    -Az eleje jobb volt mint a vége. A humor és az akció végig helyén volt, de a dráma időnként kb. annyira volt kifinomult mintha egy nagy "most kell sírni" feliratot villogtatnának a képembe.

Kaichou wa Maid-sama!:
    -Az első shojou sorozatom, úgyhogy nem tudom hogy csak "egy újszülöttnek minden vicc új" alapon-e, de tetszik. Még nincs vége, sokrészes lesz.

Kiss x Sis:
    -Aki valami véletlen folytán ugyanazoknak a fétiseknek a kombinációjával bír mint pl. én is, és ennek az izének az írója is, az örülhet neki, mindenki más teljes joggal tarthatja bizarrnak/perverznek.

Arakawa Under the Bridge:
    -Komolytalan módon vicces, de valamiért nem tudom kiverni a fejemből hogy ugyanez a történet milyen érdekes lehetne ha komolyan venné magát és ha nem a Shaft animálná.

K-On!!:
    -Ez is eltart még egy darabig, 26 részes lesz. Egyébként pont olyan mint az első évad, csak kevesebb jó zenével.

Ichiban Ushiro no Daimaou:
    -Amit már párszor elmondtunk: a vége felé rengeteg az elkapkodott, összesűrített, követhetetlen cselekmény.