FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rendben van, adok egy gyenge esélyt a feltételezésnek hogy tényleg csak ennyire naív vagy, tehát elmagyarázom:
1. Még ha igazad is lenne hogy a hobbink gyerekes, még akkor is sértő lenne ezt így előhozni, hogy "há-há, gyerekesek vagytok".
2. Baromira nincs igazad, az hogy valami rajzolva van az önmagában nem az érettség szintját fejezi ki.
"láttam valamelyik ilyenből egy részletet" -hehe, ez jó, én meg egyszer olvastam valami könyvből egy részletet, valami Micimackó vagy mi volt a címe, meg is állapítottam belőle hogy a könyvek mind gyerekeknek valóak.
3. A Lost meg a Star Wars úgy kapcsolódnak ide hogy az is fikció, vagy a te szavaddal "mese" pont annyira mint ezek, miért nem azoknak a rajongóihoz mész trollkodni hogy mennyire gyerekesek? Az hogy kamerával vették fel attól automatikusan "felnőttesebb" lesz?