FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Valahogy ráakadtam egy D. Gray-man videóra, és rájöttem, hogy mennyire jó volt... :( Mikor már kezdtem unni a gagyi ellenfeleket, akkor bedobtak egy LVL2es Akumát, egész jó tálalással, kicsit keményebb ellenfél. Aztán tömegcucc lett belőlük, de semmi baj. És mikor marhára nem számítottam rá, jön a LVL3as... És amilyen szintű imbulást az bemutatott... meg annál is a tálalás... tényleg féltem tőle... De ez maradandó maradt, mert a későbbiekben is mikor megjelent, akkor nagyon durva volt. Aztán persze shounenhez méltóan (meg szükségszerűen), fejlődtek a karakterek, megjelentek a durvább karakterek, szóval ők is erejüket vesztették... De aztán ott voltak a Noah harcok :) Aminél talán Tykit emelném ki hasonló imbulással :D Mondjuk az egy elhúzottabb harc volt :) Az nem tetszett annyira... És a finálé...
Level 4 ...
D. Gray-man Shippudent akarok!! (folytatást)