kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Most sajna nem otthon vagyok és nem tudok megnézni, de az anime-ben ugy volt, h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a barlangban ápolta Lulu és mikor egy vizcsepp leesett mondta álmában, h régen szolították a nevén. Ezek után felébredt és megkérte, h mondja kedvesen szivböl szoloan a nevét. Lulu kimondta, mozgott is a szája, de közben csak a vizcseppegés hallatszódott... majd C.C mondta, h hát ez nem sizvböl jött és amugy is csunyán mondta és pont ezért maradjanak a C.C-nél :D

Igazábol én vmi vizcsepp, v vmi ilyesmire tippelek.

EnxTheOne: jó kérdés, most kicsit vmi vidámabbra vágyok, mert ugyan számomra a Code Geass vége vidám volt, de vannak dolgok amik azért eléggé sziven ütöttek. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem Lulu nem halt meg legalábbis szekeres jelenet miatt én igy gondolom, de ami Shirley-van és Euphy-val történt, hát mondjuk olyan -10 kedv mind a 2 esetnél :D

Most sztem megnézem a Dukoru-chant(bocsi ha nem igy kell irni :D ), ha jól tudom 2x4 részes, azután még nem döntöttem el mit nézzek. Valami FMP szerüt szeretnék, legalábbis hangulatban, nem kell h mechás legyen. Ne is legyen tul drámai, de azért értelmes története is legyen.(számomra FMP pont ilyen volt) :)
    Ötleteket szivesen fogadok.