kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    Hát viccesen indult a reggelem. Fekszem még az ágyamban még fél álomban jön be apám h hoztak nekem levelet. Gondoltam biztos vmi reklám cucc hogy gyűjtögessek repülős kártyát vagy matchboxot de nézem h kartonpapír boríték. Nyitom ki egy könyvet látok mondom wtf. Kihúzom és mit látok Chrono Crusade manga 1. kötet ekkor jött a nagyobb WTF. Kb félpercbe tellett mire leesett hogy augusztusban megvettem a Mondo-t a Balatonon még mert untam a fejem és aztán itthon regeltem vmi nyereményjátékra de azt nem gondoltam volna h nyerek és kb 2 hónap múlva látom az eredményét főleg úgy h semmi értesítést nem kaptam róla azóta (Mondo oldalán fent volt h kinyert de hát azt kinézegeti?) még a borítékban sem volt semmi h nyertél te kis nyomorék
    Nah hát lényeg h ittvan elég nagy meglepi volt így reggel