FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azért én sem vagyok mazochista.
Genocyberből 1 rész is sok volt.
Kanokont feléig elszenvedtem.
de
Yu Yu Hakushot csak azért droppoltam, mert annyit nem ér, hogy letöltsem és megnézzem, nem is az én stílusom, de míg TVben néztem addig jópofa volt :) (sztem jobb mint Dragon Ball)
Yu-Gi-Ohval hasonló a helyzet...
On-Hold:
Clannad ~After Story~ - 1 rész van hátra. Recap... olyan jó volt a sorozat, de olyan szomorú :( nem akarok még egyszer szenvedni rajta... majd egyszer ha rám jön a depizhetnék...
Hellsing Ultimate - kényszer... nagyon lassan jönnek a részek
InuYasha - majd ha jön második sorozat ami lezárja, akkor vagy újrakezdem, vagy simán befejezem.
Karas - ebből lehet hogy dropped lesz :\ nem fogott meg első rész alapján... vagy már 2t láttam volna? ...
Kiss x Sis - kényszer szintén :D
Kuroshitsuji - itt félig kényszer... nincs normális sub :(
Mobile Suit Gundam 00 Second Season - sub miatt abbahagytam, aztán most nincs erőm folytatni :\ mindig kikapnak a Gundamok meg a "jók" ... olyan reménytelen hatása van az egésznek...
Starship Operators
Tengen Toppa Gurren Lagann Parallel Works - Majd megnézem... elkezdtem, de aztán nem volt kedvem folytatni
Witch Hunter Robin - Túl lassú történetvezetés, úgy rémlik semmi nem történt benne, de az opening jó, meg az atmoszférája is, meg a grafika is, meg talán a történet is, de az nem ragadt meg ^^