kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Lan parti után visszatérve had' szálljak be az örök Naruto-Bleach vitába:
    Álláspontot nem akarok foglalni, mert számomra mindkettő ugyanolyan jó, ha kést tartanának a torkomhoz és választani kéne megtenném, de amúgy nem. Mindkettő mangáját igyekszem követni ahogy lehet frissen és ropogósan.

Naruto a fillerek számában messze az élen jár, az eredeti manga és a Shippuuden részek között több mint 100 rész fillér volt csak(!). Ezen nem tudom, van-e ami túl tud tenni valaha is.

Főszereplő-nem főszereplő dolog: (#26619): A főszereplő sosem lesz elfelejtve, hiszen a legerősebb ellenfeleket, a főnököket rendszerint ő vágja le.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menos Grande, Byakuya, Bounto főnök, Grimmjow, az animét eddig láttam, a sort lehet folytatni a mangával.

Emellett szerintem nem baj, hogy nem folyton a főszereplőt mutatják, hisz elősegíti más karaktereknek a köztudatba lépését, a rajongótábor kiszélesítését, az egyhangúság csökkentését.
    Ugyanez jellemző a Narutora is.

Mindenki azt mondja a fillerekre, hogy hulladék meg minden. Nekem a manga olvasás után semmi kedvem sincs még egyszer ugyanazt végignézni, engem ezért gyönyörködtet a változatosság filler formájában (habár idegesítő ha félbeszakítanak egy izgalmas eseményt fillerekkel). Például a Bleachben a Bounto-s részekről ha nem mondják hogy filler, én észre se vettem volna. Ugyanígy a mostani kardos részek is jóknak tűnnek.

Kicsit most látszólag ellentmondok magamnak, mert az előbb azt írtam hogy a Narutoban 100 rész filler van egymás után, és azt én nem láttam, de meg akarom nézni. Az ok az, hogy a Shippuudent kellett megnéznem egy animeconos beöltözősdi miatt, és sürgősen meg kellett tudnom a karakterem viselkedési szokásait, kinézetét, stb. (Akatsuki tagoknak öltöztünk kb. 1 éve, mind a 9-nek - az enyémet rám osztották, nem én választottam:)

Én azt az elvet vallom, hogyha nem tetszik, ne nézze az illető az ilyen shounen-verekedős rajzfilmeket. Viszont egy dolgot nagyon sajnálok.
    A rajongóknak nagy ereje van. Bárkit meg tudnak menteni, ha nagyon sokan gyűlnek össze. Ezzel nagy szpojlert fogok megint elárulni, de figyeljétek meg, bármilyen ismert, szereplő van veszélyes helyzetben ebben a két sorozatban (Naruto, Bleach), akkor valahogy MINDIG megmenekülnek a haláltól (Orihimme, vagy Kyuubi chakra vagy bármi más), és akkor még a szemtelen manga részeket nem is említettem.
    Egyszóval: NEM LEHET aggódni a főszereplőkért, mert mivel róluk szól a sorozat ezért soha nem fognak meghalni. Még ha meghalnak is, valahogy fel fogják őket támasztani. Ebben biztosak lehettek. De attól még szeretjük az ilyet mint műfajt ^^