FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem tudom, mert nem nagyon nézek hentait ^^ nem zárható szobán osztozom kisöcsémmel... Bible Blacket láttam végig rendesen... Sok másikba csak belenéztem... Body Transfer érdekes volt még... a szituáció... de volt benne kb. 3 jó jelenet... Van egy kis listám amibe kigyűjtögettem azokat amikből láttam valamennyit... de nem meghatározó, mert ugye nem teljes egészében láttam őket ^^
Jajj, viszont egyet ki ne hagyjak: Front Innocent... a legszebb hentai... sőt... nagyon sok "rendes" animét is lepipál :D
Összeírtam egy másik listát is... ilyen külön Plan to Watch szerű...
Shoujo_Sect
Jiburiru:_The_Devil_Angel (ebből mondjuk láttam már részleteket)
Kateikyoushi_no_Onee-san_The_Animation_:_H_no_Hensachi_Agechaimasu
Sexual_Pursuit
Alignment_You!_You!_The_Animation
Phantom_Hunter_Miko (sztem ebből is láttam... ez nem is az a nagyon HC hentai, ha nem keverem :D ezt majd tényleg meg kéne nézni ^^)
Words_Worth (elvileg jó kis fantasy)
Jokei_Kazoku:_Inbou (ezt ma leszedtem, belenéztem, csalódás :\ nem olyan rossz, de jobbra számítottam a 2 gif alapján)
Kite (ez mustsee ^^ azt hallottam hentai részek nélkül is nagyszerű)
Mezzo_Forte (mint Kite)
Shuukaku_no_Yoru
D+vine LUV (Ezt is egy gif miatt szedtem le, ez is csalódás)