FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mazoista vagy ha az ee-t várod :D. Én még mindig nem néztem meg a befejező részt annyira felidegelt /márha egyáltalán befejezték/.
Viszont végignéztem a hikaru no go-t. Ugyanúgy mint sokan mások soha az életembe még csak nem is hallottam róla, itt találkoztam vele először, + külföldi listákon. A fene sem gondolta volna, hogy ennyire évezni fogom! Igaz utálom a hosszú animéket /nekem már 50 is hosszú/ és nem is nézem őket, de erről csak jót hallottam, hát belekezdtem, és nem is csalódtam. Végig magával ragadott, nem haboztam mindig az új részeket betölteni :D. Egyedül úgy 65-70 között volt pár olyan rész amit fölöslegesnek találtam, de eleget kárpótolt cserébe a maradék 70 rész. Szerintem a végét se kell nagyon babrálni, amúgy is ha több részes lenne bele se kezdek :D.