FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez az, tapossatok bele mégjobban a földön fekvőbe 
Bár nem akartam, de akkor folytatom szemellenzős módban és írok, hadd képviseljem a másik oldalt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. R2-ben is úgy emlegették hogy Charles vette el V.V. code-ját, akit ezzel hagyott hogy megöljék... Szal Lelouch miért ne tehette volna meg akaratlanul, mikor az apja folytogatta? Érdekes erő a code meg a geass, a geass is Lelouch akarata nélkül váltott állandó módba, és ez lett Euphie vége... De a code átadásáról nem derült ki semmi pontos, nem mutatták konkrétan, szóval ez csak is csak egy ilyen belemagyarázós teória amiről Jakuza jogosan írt...(mármint hogy amiket írok csak belemagyarázás)
2. Már leírtam hogy miért hiszem azt hogy Nunally látta Lelouch emlékeit, keresd vissza... ÉS ebben az esetben mi van akkor, ha Nunally mondta el Kallennek? De Kallennek is van annyi sütnivalója hogy rájön erre magától szerintem... De ez is csak belemagyarázás részemről...
3. És ha pont Lelouch rejtekhelyére ment? :) Persze ez is csak belemagyarázás, mint ahogy ebben a pontban az utolsó mondatod is az. Szerintem hülyeség abból kiindulni, hogy hol ült volna akkor C.C.
4. Ki állította az ellenkezőjét? Király vége van, nem várta senki hogy ez lesz... És akit bántana a végén történt dolog, az egy kis belemagyarázással így is örömét lelheti benne :) Amúgy jóhogy nem akarnak már a sorozathoz nyúlni... Szerinted akkor Lelouch elérte volna a célját? :) Ha folytatni akar egy sorozatot a Sunrise akkor durva cliffhangerrel zárja le az évadot, láthattad a CG első évadánál, és ott van a Gundam 00 első évad vége is :)
Jakuza érvei helytállóak voltak múltkor, és bár nem írtam, de el is fogadtam, már kétszer le is zártam a vitát de úgy látszik most én lettem kinézve megint
Szóval ha tiszta fejjel nézzük, minden szemellenző nélkül akkor nektek van igazatok... De én már csak ilyen szemellenzős vagyok és maradok a belemagyarázásoknál, amik egyáltalán nincsenek alátámasztva... És valóban hamis képet adnak nagy valószínűség szerint...(Jakuza már írt erről, mostmár lehiggadva osztom a véleményét...) De én akkor is maradok ennél mert "gyenge" vagyok >.< Nem érzem magam hülyének emiatt, mert azért elég sokan vannak akik így gondolják mint én :) És Jakuza, remélem nincs harag köztünk a multkori vita miatt :)