kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • faláb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na akkor folytatódjon a rage... Tegyük félre az állítólagos Lelouch code-t, és nézzük enélkül a két teóriát, a Charles-féle code aktiválódást és azt hogy Nunally látta Lelouch emlékeit... Direkt rákérdeztem másik fórumon is ezekre, amikre azt mondtad hogy teljesen alaptalanok... Érdekes módon ott megerősítettek engem...(máshol is de ezt most hagyjuk...) C.C.-t meg se említettem, mert ott már azt hittem nektek van igazatok, de Charles kapcsán mondták hogy C.C. torka is át lett vágva, ergo ő is meghalt mielőtt aktiválódott a codeja... És valóban, az első endingben tisztább az a kép amit először beraktam, és tényleg olyan mintha át lett volna vágva a torka...

Ezt még le kellett írnom, mert nagyon nem bírom ha végigírok egy oldalt és az egészet semmibe veszik >.<

Amúgy még mindig áll a #25433-es hozzászólás utolsó mondata