kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • faláb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha ilyen okos vagy, akkor azt mondd meg hogy Nunally hogy látta Lelouch emlékeit... Csak ennyit kértem de még nem kaptam rá normális választ...

Igazából mindenki azt hisz amit akar, mert az utalások megvannak, van aki komolyan veszi, és van aki nem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nagy Lelouch-fanként komolyan veszem, ennyi... Nem érzem magam gyengének ettől...
    És a behatás meg nem teljesen mindegy? Nem mondták vagy mutatták volna hogy Lelouch él... Akkor meg mi változott volna? A hatás meg a lényeg maradt ugyanaz... Aki nem kezd el foglalkozni az utalásokkal annál nem változik semmi, megkapják azt amit a stúdió át akart adni az egészből... Aki meg elkezd foglalkozni az utalásokkal az azért teszi mert szeretné hogy Lelouch életben maradjon, mert így duplán nyertes lenne, meglesz az általa kívánt új világ és szemtanúja is lehet a háttérben megbújva...
    Én az utóbbi csoporthoz tartozom, és nem érzem magam gyengének mert törődök az utalásokkal, nem dísznek lettek berakva ezek...