FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ilyenek után elkel egy olyan aminek van is mondanivalója :DDD
*Bleach 1. és 2. évad, filmek, illetve youtuben a harcos részek, egyébként kaki... (Bár ha Naruto meg DragonBall bejöttek akkor nézd nyugodtan :))
*Code Geass... scifi, nagyon izgalmas, érzelmekkel eléggé tele (ezt csak az olvassa aki látta)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shirley :(( mind2 évadban
Fejek esnek csak "visszanőnek" némelyeknél (második évadban nem mindenki szeretne meghalni :D)
mondanivalója meg annak van amibe a fan bele tud beszélni valamit :D
Nekem egyik kedvencem :)
*Tengen Toppa Gurren Laggan, túlértékelt egy anime, eleje szerintem elég gyenge, mások szerint roppant humoros... vége viszont EPIC meg GAR... ezzel a két jelzővel lehet illetni :)
*Macross Frontiert most nézem... Roppant jó... lehet hogy kikerül valami a kedvenceimből és ez megy a helyére :) vagy csinálok egy bővített kedvencek listát. Előtte legalább a Macross Zerot célszerű megnézni, mint bevezetés :) Mindkettő minőségi grafikával rendelkezik, roppant szép animációkkal... ha teheted THORAnime releaset nézz :D ezekben is benne van a történet meg érzelmek :) meg ének :D meg sci-fi... repülőcsaták... marhajó :)
És ha már kedvenceknél vagyok :D
*Elfen Lied. Itt esnek fejek :) szó szerint :) meg szerintem érzelmekkel is elég rendesen töltött :( tragikus... oh, és jó a történet :)
*Higurashi no naku koro ni. "Krimi" :D meg Horror... vagy inkább Thriller? :S nem tudom igazából... elég durva dolgok vannak benne (öngyi, kínzás, körömkitépés, etc), és a történet is odabasz, bár igazából a második évadban bontakozik ki :) Az első évad a látványos GOREra épít, a második meg inkább pszichikai terror a néző számára... szurkol a szereplőknek, aztán
*Code Geasst már említettem :D De megteszem még egyszer :)
*Neon Genesis Evangelion - bár all-time favorit, nem ajánlom :) az említett 4 után lehet hogy túl kemény :D másrészt nekem első animéim között volt... mindfuck x) főleg utolsó két rész... bár végülis megnézheted :D vagy imádni fogod, vagy utálni...
*Eureka 7, több pontban hasonlít Neon Genesis Evangelionhoz, de sokkal emészthetőbb :) meg hosszabb, akciódúsabb...
így ennyi :)