kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    sziasztok ! bocsi hogy ide irok, de nem találtam megfelelő topicot.
    Kb 3 hónapja videoplayer.hu-n elkezdtem nézni a death note-ot, miútán végig néztem, esszembe jutott hogy dragon ball-on nöttem fel,és annak is megkéne nézni az összes részét , kb néztem 100-120 részt onnan ahonnan a tv-be abbahagyták, azok a videok mentek rendesen, útána a többi videó nem müködött rendesen, (van az "csik" ami jelöli hogy eddig mennyit töltött le, és tölti egy darabig rendesen, útána meg a csik a végére ugrik, és ugy látszik mintha betöltötte volna az egész videot, de csak adig lehet nézni a videot amig "rendesen, lassan töltötte", útána a videó elölröl kezdödik, letöltöttem a legfiresbb flash playert, és google valami olyasmit ir hogy törölni kéne a memoria cache-t, ezt megcsináltam, 10-12 részt megtudtam rendesen nézni, útána megint jön ez a hiba, és csinálhatok akármit nem lesz jobb. Elöre is köszi!