FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na speciel a Dead Space rajzfilm elég gáz lett... azokat a torz alakokat nagyon nem mondanám ember formájúnak... a szinkronszínészek meg no comment... nem volt annyira tragikus, de sok helyen eléggé hiányzott a beleélés... ilyen animéknél nem nagyon van :) minőség (Y) ezt szeretem bennük... még a gagyibbakban is van valami ami megfog, ami miatt tetszik...
Fölösleges gondolatébresztő címeket adni szerintem... alapvetően a hozzáállásod rossz... úgy nézed meg hogy úgysem fog tetszeni, akkor nem fog tetszeni... minimum semlegesen kell nekiállni :\ Ha most mondanék olyat hogy Neon Genesis Evangelion (ami szerintem meg még sokak szerint komoly... a másik tábor szerint meg csak belebeszéljük a dolgokat, és mindfuck az egész, és gagyi, nézhetetlen) megnéznéd, és csak megerősítene hogy anime gagyi... mert eleve úgy ülsz le elé...
De ha kell cím: Ergo Proxy... komoly, de emészthető, HD, emberien néznek ki a karakterek (bár ha neked az amerikai rajzfilmdesign az emberforma...)