kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    hu, hat amennyire en emlekszem, de en is csak emlekezetbol mondom, de Gohan nagypapa mar reg meg kellet volna haljon, akkor asszem kihagytak Kamit (ugye Kami es Piccolo egy "ember" volt a Namek nevu bolygorol, de gonoszsaga miatt szamuztek, a Foldon pedig Kami megszabadult a gonosz enjetol, ezert vannak ketten es a dragonballokat is Kami hozta letre). Akkor Goku nem jart iskolaba, es az animebe chichivel mar nemtudom hogy talakozott, de arra emlekszem hogy chichi szerelmes volt gokuba es mindig arrol almodozott, hogy a felesege lesz, ami a tortenet vegere ossze is jott ;). Akkor Master Roshi (azaz Zsenialis teknos - behalok ezen a figuran) o egy szigeten elt (amin volt egy haz es egy fa)es goku hozza ment edzeni Krilinnel(azert ot tenyleg nem kellet volna kihagyni a tortenetbol). A filmbe ha jol tudom akkor a varosba elt, marmint zsenialis teknos. Akkor goku az oreg piccolot akkor gyozte le mikor fiatal volt, es a fiatal piccolot (king piccolo mielott meghalt volna kikopott magabol egy tojast es abbol lett a fiatal piccolo) akkor gyozte le, mikor mar nagyobb volt(emlekeim szerint tinedzser).

Asszem van a filmbe valami majom kulseju ember, de azt se ugy abrazoltak ahogy kell, mert goku egy csillagharcos azert van farka (vagyis a filmbe nincs neki) es teliholdkor atalakul egy bazi nagy majomma (kb mint egy tombhaz ugyhogy ez se az anime szerint van) ezert is halt meg gohan nagypapa.

Ha esetleg valamiben tevedtem a filmmel vagy az animevel, mangaval kapcsolatban, akkor nyugodtan javitsatok ki. Remelem a segitsegedre, segitsegetekre valtam.