kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hixer
    sziasztok!

nemrég néztem végig a két Code Geass-t ami tetszett (néha le kellett állítani és többször átolvasni a feliratot mire felfogtam miről van szó mondjuk :D), nade aztán megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t (Code Geass közbe volt reklámja) és rájöttem, hogy szinte nekem találták ki, nagyon tetszett!!! (tudom tudom, belső gyermek kibújik)

Remélem van még hasonló anime, és itt nem pont a mecha stílusra gondolok, az kevésbé érdekel, de az "overwhelming manliness", az, hogy mindenféle racionalitás nélkül győznek, leginkább az epic hangulat, kb. minden rész minden percében, epic zene, és főleg a karakterek (Kamina!!!!)...
    szóval ilyet keresek, hátha tudtok ajánlani vmi jófélét... (ahol "Manly tears will be shed.")
    valószínűleg majdnem mindenki több animét látott itt nálam, úgyhogy biztos vannak élményeitek :D