FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rundstedt17 #23632 Rendben:D.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ahogy emlékszem,már én sem tisztán mondjuk vmi olyami volt,hogy a valódi DN el volt rejtve a bankfiókba és mikami mint tudjuk a hamist tartotta magánál.Szóval Near azt tervezte hogy a találka napjára kicsérelteti azt a lapot amire Mikami felírná őket csakhogy a DN hamis volt és ha erre nem jön rá Near LIGHT NYERT VOLNA.Mello cseszte el Light tervét,mello probléma miatt mikami elvesztette a türelmét és ment az igazi DN-ért a banka ez feltűnt és az igazit így kicserélték...Mikami nem tudván ezt a hamissal ment a talira
Most már világos ugye?ha nem kérdezz mit nem értesz:D
Jóh igazad van,én a réteganime alatt azt értem túlértékelt túl dicsőitett túl népszerű ahhoz képest hogy vannak tök ismeretlen sokkal jobbak is.hát jah suzakut én se szerettem,ahogy azt lezbi ronda csajt sem már azt se tom hogy hívták:DDDD