kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Most Candy Boyt néztem épp :D az is jó ^^ de azt nem ajánlom >.< egyrészt 10 perces részek, másrészt lassan jönnek ki :D harmadrészt stílusban nemtom incest-shoujo-ai mennyire jönne be :D
    Hát kedvenceim...

Neon Genesis Evangelion (hozzátartozó mindennel együtt :D) - mecha, pszihológiai, filozófiai, nagyon jó, top1, bár eléggé réteganime szerintem... valaki imádja, valaki utálja >.<

Elfen Lied (OVA is kell:)) - gore + ecchi... a felszínen >.< amúgy mély drámai mű... top2 :)

Higurashi no naku koro ni (+Kai, vagyis 2. évad) - rejtélyes gyilkos lolis cucc... első évad inkább a gore, meg paráztatás, a második meg tiszta lelki terror >.< a néző számára... márha képes együttérezni, és beleélni magát a szereplők helyzetébe :)

Code Geass (+R2, 2. évad) - Death Note szerű alapfelállás, CLAMP designnal és mechákkal :D tele insane plot twistekkel, meg "Just as planned" részekkel :D MALon Top15-ben benne van mind2 évad, AniDBn is szerintem legalább az egyik :)

Eureka Seven - kicsit olyan mint Evangelion, de könnyebben emészthető. gördeszka...izé...snowboard...vagy... Airboard :DDD na mind1 :D szal fura közlekedésű mechák, érdekes story, bár van benne egy kis repetitív rész, ami csak utólag tűnt fel, de nem zavart annyira >.< hosszú :)

Na és itt kihalt a személyes MALos Top5-öm... amiket még szerettem:

Full Metal Panic, minden extrával :) - mecha, egész hihető, iskolás kikapcsolódós részekkel, 2. évad full humor, 3. meg elég keményen dráma. Első a 2 nagyon jó elegye :) várom a 4. évadot xD (oh, egyedi humor :) ilyet nem találsz más animében szerintem :D remélem megcáfol valaki)

Great Teacher Onizuka - huhh.. rég láttam, nehéz bemutatnom... hatalmas anime >.< ismertető alapján nem gondoltam ilyen jónak :D látni kell!!!

Hayate no Gotoku - ifjú komornyik, loli otaku házúrnő, maid, beszélő tigris, tonnányi animeparódia :D

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - hasonló komornyikos :) csak sokkal inkább ecchi :D és rövidebb és annyira azért nem jó :)

Excel Saga, Sayonara Zetsubou Sensei, Lucky Star, Azumanga Daiou - Ezek elég elborultak :D nekem tetszett mind, de nem tudnám nyugott lelkiismerettel ajánlani őket ^^ és eléggé emberfüggő hogy kinek hogy fekszenek :D

így hirtelen ennyi :D még van pár jó ecchi ha érdekel xD illetve talán Macross Zero, meg Gundam 00 :)