kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Tegnap Gurren Lagannt néztem estig,10-től 22. részig, na most úgy ülök itt a melóban, hogy alig várom, hogy folytathassam, nagyon jó lett XD Nem gondoltam volna, hogy ilyen irányba megy a sorozat és még meg is tetszik.A gagyi dizájnú robotokat is megszoktam eddígre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    imádom , ha komolyabb ugrást mutatnak be egy sorozatban, itt is eltelt 7 év,tökjó látni a régi szereplők mivé váltak.Abban azért reménykedem, hogy nem amolyan Gainax-os EVA-s véget kanyarítanak neki XD. Vmelyik fórumon olvastam, hogy vmi mozifilm vagy OVA várható még? A sorozat azért be van fejezve rendesen? AKi látta egy igen/nem -mel válaszoljon légyszi ^^ Na nem mintha sokat számítana,mert este befejezem úgy is, csak még is nyugodtabban verem itt a melóban a billenytűzetet XD