FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
annyira nem érdekel hogy leszedjem :D Hellsinget láttam már 2szer, OVA első 2 részét is 2szer (ami sorozat egy nagy részével megegyezik) ill a manga első 2 kötetét olvastam (amivel megegyezik az OVA első 2 része xD) szal ugyanazt így már láttam 5ször :D
wow... ha belegondolok többször láttam mint Evangeliont... Elfen Liedet meg csak egyszer láttam <_< itt gondok vannak :S mondjuk EL-t nem hiszem hogy megnézem megint mert így másodszor már nem ütne annyira... eléggé belevésődött a fejembe :S Evangeliont viszont lehet megnézem majd megint xD abból sosem elég :D mondjuk valahogy most a Rebuildet kéne megoldanom x.x mindig ilyen hülyeségekben vagyok maximalista >.< az az 1 árnyalatnyi különbség, hogy a subolt az egy KICSIT fakóbb, annyira zavar XD