kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Én láttam. Ez egy pöttyet Resident Evilebb volt a Resident Evil filmnél XD Hozta a papírformát,totál kiszámítható az egész film, de szórakoztató és ennyi elég is. A grafikára itt-ott rágyúrhattak volna,mert eléggé ingadozó.Leon nagyon macsó cingár lett ,Claire-nek meg egy földgömb van a szeme helyén, de szép XD Szóval nekem tetszett, szerintem egy RE fan sem panaszkodhat majd
    Előismeret nem árt az előzmények végett(van 1-2 flashback amit a játékot ismerők rögtön felismernek ^^),de lényegében anélkül is tökéletesen érthető. Amit tudni kell az végülis annyi, hogy Leon és Claire a játék 2. részében együtt menekültek ki Racoon Cityből,ahol ugye az Umbrella Corp. kísérleteinek hála elszabadult a T-Virus és így zombi lett mindenkiből,majd a várost lebombázták. A mozifilm 2. részéből ismerős lehet a szitu,csak más szereplőkkel