FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #23145 Szerintem pedig igenis fílinges és illik ahhoz a világhoz. Na. :D
(tényleg, a star trekben is volt még 1-2 epizód is, tng-ben és voyagerben is ha jól emlékszem, ahol az EGÉSZ legénységnek más hangja volt, na azon szörnyűlködtem igazán)
Elmondanám neked, hogy jános, akit előszeretettel fikáznak, volt Xellos hangja is a Slayersben, ott érdekes, nem emeltek ellene kifogást. Orihime hangja volt Buena-lány a Mucha luchában (cartoon network), ott is baromi jó volt, én fogtam a hasam egy párszor :)
(csak hogy egy-két példát mondjak)
Egyszerűen mindenki csak azért mondja hogy szar, mert a japánhoz vannak hozzászokva ennyi (ja és olyan tömeghisztivé vált mint az "utáljuk az emo-sokat" c. néphozzáállás itthon) . A japánok 110%-osan beleadnak mindent, mert ott a kultúra szerves része. Itthon még annyira nem ismertek ezek, ahhoz képest pedig igenis jók.