kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    sinigámi sztem jól hangzik
    zanpaktó már kevésbé... de lélekölőnél jobb...
    de mondjuk a Hollow - Lidérc az szánalmas... náluk is angol... nálunk miért lett akkor lefordítva?
    bizony... magyar nyivákolás... mert OLYAN HANGOKAT VÁLASZTANAK...
    Wilson az a rákdoki? :S mert most ami megy TVben azt nem nézem mert későn van... majd leszedem egyben az évadot... sztem jó az új hang is :D kicsit tök más, de nem rossz egyáltalán...
    Csillagkapuban (meg Star Trek Next Generation, és azzal a gárdával a moviek... 2 külön szinkron O.o na az szar volt nagyon :\)

szinkronszínész választás kb úgy lehet sztem hogy:
    "Hallod Béla, kéne ehhez a Desz Nóthoz szinkron. Tök híres meg izé."
    "Hú Józsi, akkor ahhoz kell valami nagy név!"
    "Mit szólsz Jánoshoz... Ő tök faszagyerek és sokan ismerik! És most nincs is munkája!"
    "Akkor az jó lesz!"

aztán János elfogadja mert épp nincs más meló, de kurvára nincs kedve egy gyerekmeséhez szinkront csinálni és csinál egy harmadrangú szereplést...

kb. így tudnám elképzelni :D

esetleg még úgy hogy eléjük nyomnak egy szöveget, tarkóhoz pisztolyt azt kényszerítik őket hogy felolvassák xD

De youtuben van egy Johhny Young Bosch (asszem így írják) interjú. Eureka7 szinkront csinál... rendesen előtte lejátsszák neki az eredeti részletet, aztán meg ő mondja fel, ha elszúrja akkor újra... Na most a csávó amúgy nem rossz... Devil May Cry 4-ben fasza Nero hangja :D de az animében valahogy annyira hülyén mondta a szöveget :\ túlzottan eltorzított hanggal vagy nemtom... természetellenes :D