FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah... kis kihagyás után újra elkezdek lassan animézni ^^ Star Trek Next Generation ingyentorrent volt (70GB xD) szal kihagyhatatlan ^^ meg úgyis megakartam már nézni... szal azt néztem... már csak uccsó évad van hátra úgyhogy elkezdtem tölteni az animéket... ennyi idő alatt 25. részig kijött (számomra ez +3-t jelent) School Rumble Ni Gakki normális subja... még 1 rész xD San Gakkiról azt olvastam felejtős, mert lehet reménykedni egy 3. évadban és eléggé spoileres lenne ahhoz képest vagy ilyesmi -.- Aztán D. Gray-man is kinn van 100. részig :D 92-nél offoltam... Bleach nemtom hol van de ez a filler annyira gáz (de szerencsére kihagyhatónak tűnik... szal annyi utalásra sem számítok mint Bountos résznél :D) hogy skip lesz... elvileg október 5-én jön újra nem-filler ^^ na akkor majd visszakapcsolódom... listán látottnak jelölöm persze :\ oh, és kinn van Bleach Movie 2! elvileg jobb mint az első :D azt majd a sorozat folytatása előtt nézem meg ^^ Mnemosyne nemtom hol tart DVDverzióban :S Oh, Candy Boy sorozat is elindult ^^ az is nézendő lesz :D de az ráér... még az ONA-t meg az első részt láttam. AA fordítja szal azt magyar subbal nézem... (Shoujo Ai)
Kihagyásom alatt bővítgettem azért az így is eléggé terjedelmes Plan to Watch listámat... itt figyel amúgy a gépemen lossless Evangelion DVD :S csak sub nincs rajta... és 3 subból egy sem kompatibilis vele :( elcsúsznak... nem tudom mit csináljak... lehet FPSt kéne szinkronizálni rajta... tudja valaki mekkora az FPSük a japán DVDknek? illetve valaki vállalkozókedvű leszedhetné ezt "[POPGO][FREEWIND][Evangelion-1.0_You_Are_(Not)_Alone][DVDRIP][H.264_DD]" a változatot és megnézhetné valahogy hogy ennek mekkora a framerateje.... ezzel a 2 adattal meg egy kis eltolással meg tudnám oldani a feliratot. Aztán lehet hogy vagy sub nélkül nézem meg vagy leszedem ezt a verziót és ezt nézem meg :S
Hamarosan itt a con... azt nem tudom hogy addigra frissítsem fel az emlékezetem vagy akkor térjek vissza XD Cosplayek és AMVk lehet spoileresek lesznek... ettől azért tartok :S Gundam 00-t jó lenne megnézni illetve Macross Frontiert... de utóbbi előtt kéne a Zero, meg az egyik Movie... hmm... Aztán lehet hogy elkezdem a listám szép laassan lebontani... hossz alapján nézem a legrövidebbektől a leghosszabbakig :D másképp nem tudok dönteni xD