FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
visszaterve a Evangelion Shin Gekijou ban -ra.... en baromi regen lattam az NGE-t szal szamomra teljesen elvezheto volt ez a film... es de meg mennyire.....
eppen akartam mondani hogy nem emlexem hogy nezett ki a regi.. eloszor azt akartam mondani hogy talan semmi valtozas nincs.. nehol tenyleg szep.. egyedul ket angyalon vetteme szre hogy teljesen fel lett ujitva. az egyik a piros a sok karral a masik meg a 6. angyal volt.. ami az az uveg dupla piramis.
sztan meglattam ezt a kepet es leesett a pofam:
hat asztakurva!!!!!!!!!!! nem emlekszem hogy ilyen ronda lett volna az akkori NGE.
mindenesetre az elso resz szvsz 10/10
nekem nagyon bejott!!! barcsak az EGESZET felujitottak volna igy.
a 6. angyal mikor eloszor megjelent es lott egyet.. nah ott tatva maradt a szam :D az Shinji elso ordibalasanal meg konnybelabadt a szemem................ ne kerdezzetek.. nemtudom miert meg... azt az uvolto hangot eszmeletlenul eltalaltak... semmilyen mas animeban nem volt meg ennyire megindito mikor valaki uvolt.
kuuuuuuurvajo volt az egesz!!! 1 perc unalmas resz nem volt.. de azert elviseltem volna ha tobb mindent tesznek bele.
amugy nekem is hasonloan nez ki:
csak nekem ennel egy kicsit vilagosabb ( videokartyan fel van huzva a brightness....)
csak nehol talaltam tul sotetnek. amugy nehol nagyon zoralul meg volt cisnalva.. pl mikor nappal mutogattak az utcakat meg villanypoznakat.. stb.
egy kicsit hasonlo volt mint az elso GITS film...