kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • ronihun
    Azthiszem hogy ma megnéztem azt az animét ami eddig az életemben legjobban megérintett.A Hotaru no Haka-t azaz a Szentjánosbogarka sírját ..hát ez egy élmény .nem egy vidám alkotás de kifejezi azt ami a 2.világháborúba történt.a sok halál és hogy sok gyerek árván maradt...Nagyon szomoru történet néha mosolyogtam mert jo látni hoyg néha milyen boldogok a testvére ka háboru közben is és Seita a bátyj milyen tekintettel van hugára miközben tudja hogy milyen helyzetben vannak.Nem szégyellem mert sokan mondták ezt de én töbször bőgtem a filmen . És utána kb egy óráig a hatása alatt voltam.Hihetetlen.Aki nem látta az nézze meg.Ajánlom.És aki tehetivegye is meg sok hyleen van még raktáron gyönyörű kiadásba én már amikro megjelent megvettem de cska ma néztem meg.A szinkron is jol sikerült szerintem. Ez 10/10