kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Belenézegettem most így kiadási sorrendben a részekre, és arra jutottma hogy célszerű ezt mind2 féleképpen megnézni :) talán jobb lett volna először kiadási sorrendben és utána kronológiai sorrendben, de mindenképp mind2-t :D mert mind2 változatban valahogy másképp jön át :) az időrendiben minden logikusan követi egymást, míg a kiadásiban vannak kisebb dolgok amik nem furán hatnak, de nincsenek olyan hűdenagy folytonossági hibák. Kivéve talán a 2részes részt vagy hogymondjam. Az úgy fura lett volna :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kiadási sorrendben a különleges erők bebizonyulása és talán Haruhi és Kyon kapcsolata amik így folytonosságban vannak. Vagyis időrendiben egy ilyen fordított V betű lenne, növekszik a hangsúly rajtuk, majd utána egyre jobban eltérünk tőle. míg kiadásiban egyenlehetesen növexik :D de azért nem bántam meg hogy időrendiben néztem.