kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Na végeztem a sorozattal.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt a Kiotói pofozkodást kihagytam volna a sorozatból, valahogy nagyon nem illett bele szerintem. De a vége annál inkább. Kissé erős volt, hogy egyetlen résznyi felvezetéssel halt meg Asuna. Sokkal több részen keresztül is ejthettek volna el kisebb-nagyobb utalásokat, mint ahogy azt Sayo-chan esetében is csinálták. Én például már egy évvel előtte tuti nekikezdenék a mély depressziónak, nem csak az utolsó napon.

Végülis az utolsó epizód feltette a pontot az I-re. Az osztálytársak poénos átváltozásai, utalások, hogy később csak összejhet valami Nodokával (végig neki drukkoltam :P ), Asuna megmentése, miegymás. Szóval jó kis sorozat volt. Most tartok egy kis szünetet, a Negima?! megnézéséig. Hagyon ülepedni, mielőtt nekikezdek az alternatív változatnak.

Bár zavaró, hogy nem tudtuk meg, hogy vissza lehet-e egyáltalán hozni az apját, vagy végleg elvitte a démon.